Savonlinna-kvartetissa soittavat Andrei Nikulin, I viulu; Maria Sidorkina, II viulu; Katja Inkala, alttoviulu ja Lauri Kärrylä, sello.

Viulisti Andrei Nikulin on valmistunut Moskovan Tsaikovski-konservatoriosta. Opintojensa jälkeen hän teki pitkän uran moskovalaisessa Venäjän kansallisessa sinfoniaorkesterissa. Hän soittaa muun muassa usealla orkesterin Deutsche Grammophon -levymerkille tallentamalla cd-levyllä. Savonlinna-kvartetin I viulistiksi Nikulin tuli vuonna 2003.

Maria Sidorkina suoritti viuludiplomin Moskovan Tsaikovski-konservatoriossa ja toimi sittemmin Moskovan radio- ja televisio-orkesterin, kulttuuriministeriön orkesterin ja Tampereen kaupunginorkesterin viulistina. Sidorkina aloitti Savonlinna-kvartetissa II viulistina vuonna 1993.

Katja Inkala on opiskellut alttoviulunsoittoa Savonlinnan musiikkiopistossa, Helsingin konservatoriossa ja Turun musiikkiakatemiassa. Hän suoritti alttoviulun A-tutkinnon erinomaisella arvosanalla vuonna 2007. Katja Inkala on työskennellyt steinerpedagogisen taideoppilaitoksen viulunsoitonopettajana vuosina 2000-2012 ja toiminut lisäksi freelancer-muusikkona eri orkestereissa ja kamarimusiikki -kokoonpanoissa. Hän on mm. kamariorkesteri La Tempestan jäsen vuodesta 1997.

Lauri Kärrylä opiskeli sellonsoittoa Sibelius-Akatemiassa Tuomas Ylisen ja Raimo Sariolan johdolla sekä Saksassa Detmoldin musiikkikorkeakoulussa prof. Alexander Gebertin luokalla. Hän on työskennellyt mm. Pori Sinfoniettassa, Meri-Lapin jousikvartetissa ja ollut mukana Baltic Sea Philharmonicin kiertueilla useissa Euroopan maissa.