RAUHAN PUOLESTA –tukikonsertti Ukrainalle

Savonlinnassa järjestetään vapaaehtoisvoimin tukikonsertti Ukrainalle sunnuntaina 20.3. klo 19 Savonlinnan Tuomiokirkossa

Savonlinnan Orkesteriyhdistyksen intendentti Piia Kainulainen kertoo, että tukikonsertin idea otettiin lämpimästi vastaan Savonlinnassa. Vapaaehtoisia tuli esille sekä muusikoista että muistakin luovien alojen tekijöistä. Esiintymässä on myös Puumalassa asuva ja monesti Savonlinnassa konsertoinut ukrainalainen mestaripianisti Vjatseslav Novikov.

– On hienoa, että rahallisen avustuksen lisäksi haluamme osoittaa musiikin voimin, että ukrainalaiset ovat savonlinnalaisten ajatuksissa ja sydämissä. Herra Novikov oli ensimmäinen, ketä pyysimme mukaan esiintymään, ja hän suostui heti.

Tukikonsertti pidetään Savonlinnan Tuomiokirkossa sunnuntaina 20.3. klo 19 alkaen. Konsertissa kerätyt varat ohjataan sodasta kärsivien ukrainalaisten auttamiseen Kirkon Ulkomaanavun kautta.

Esiintymässä: Atte Kohtala, piano; Heidi Laasanen, laulu ja piano, Kaisa Makkonen, laulu; Lapsikuoro Loiske joht. Maria Padatsu; Maija Anttila, klarinetti & Maija Teikari, piano; Minna Malinen, urut; Pia Rask, laulu ja Savonlinna-kvartetti, Puhallinorkesteri Saimaa; Savonlinna-kuoro, joht. Matti Makkonen; Savonlinna-kvartetti; Savonlinnan Orkesteri, joht. Kari Kropsu; Savonlinnan seurakunnan lauluyhtye & Reko Tammi, piano; Teemu Takanen, saksofoni & ja Heidi Takanen; piano; Trio Tanguoango; Vjatseslav Novikov, piano

 

RAUHAN PUOLESTA  –TUKIKONSERTTI UKRAINALLE

sunnuntaina 20.3.2022 klo 19 Savonlinnan Tuomiokirkko

Vapaa pääsy | Käsiohjelma 15 €

Ohjelmatulot ohjataan Kirkon Ulkomaanavun kautta Ukrainan tukemiseen

järj. Savonlinnan Orkesteriyhdistys ja Savonlinnan Seurakunta

konserttivalot: Vili Väkeväinen

kuva: Katriina Kaija