Tarvitsetko juhliisi musiikkia? Iloista ja humoristista syntymäpäiville? Juhlavaa ja romanttista häihin? Tyylikästä ja kaunista siunaus- tai muistotilaisuuteen? Kevyttä ja svengaavaa firman pikkujouluihin? Mukavaa taustamusiikkia ruokailun tms. ajaksi, tai jopa repäiseviä musiikkinumeroita tilaisuutta piristämään?

Savonlinna-kvartetti vastaa mielellään kaikenlaisten tilaisuuksien musiikkitarpeisiin. Kvartetilla on laaja ohjelmisto musiikkia eri tilanteisiin; löytyy vakavampaa ja kevyempää klassista, kansanmusiikkia Suomesta ja muualta, jazzia, iskelmää, poppia, hengellistä, yhteislaulusäestyksiä, ym. ym. Jos haluat kuulla tilaisuudessasi juuri tietyn kappaleen, niin siitä tehdään täsmäsovitus juuri sinulle. Mikään musiikkityyli ei ole lähtökohtaisesti poissuljettu. Musisointi tapahtuu ammattimuusikoiden taidolla ja tyylillä mutta rennosti ja joustavasti, tilaajan ehdoilla.

Tilaa kvartetti keikalle ja juhlista tilaisuuttasi laadukkaalla jousikvartettimusiikilla! Esiintymisen hinta riippuu soiton kestosta; voit tilata lyhyen, muutaman kappaleen esiintymisen, koko illan taustamusiikki-/viihdytyssoiton tai mitä tahansa siltä väliltä.
Ota yhteyttä, niin räätälöidään ohjelma juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi!

Tiedustelut: intendentti Piia Kainulainen, puh. 044-714 7460, intendentti@savonlinnanorkesteri.fi